hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Tuesday, February 7, 2012

alhamdulillah, becomes mine ;)

assalammualaikum w.b.t semua ;)
semua happy hari ni? kiteww pun happy gileww hari ni. \apa ni dok eewww pulak =..=/
kenapa? why? weishenme?
ouhhh, nak tahu nak tahu? wahhhh, excited gilos gua nak bagitahu ni. ;D
before that, say heyyyy..heyyy !! say hooooo..hooooo !!
ehhh, tak tak. say alhamdulillah laa for sure sebab dah ALLAH dah jadikan ia milikku.
praise to ALLAH ;)
====
i dont need this L anymore. huhu. because.....
yes, its true ! i'm passed the driving test in 1 try bebeh ! syukur ya rabb ;)
and also 1 of my wish comes true. do you still remember my wish? nope? its okay bebeh,
click this and check it out yawwww.
====
nak cerita sikit apa yang jadi time test jpj tadi. boleh tak boleh? bolehhhhhh. tahu dah boleh sebab ni belog aku, aku jugak yg taep. hewwww ;p
okay, lets start it..
first, aku orang 2nd last untuk sesi 1 and aku sangat nervous sampai kan kaki aku ketaq gilos time nak tekan clucth and minyak.
second, time nak test bukit, aku stop before kotak kuning.. HAHA. ngengg kan? tapi kan, luckily, tuan jpj tuu baik hati. beliau suruh aku reverse balik. then !! ehem2, gua passed bai. *big smile
third, saat2 paling aku takot.. parking and 3 penjuru. aku tak terror sangat weii. time latihan pun aku buat ala kadar jaaa. asal boleh. and malu la jugak bila kat 3 penjuru kan tak kena angkat tangan dah tapi aku dgn sesuka suki jaa angkat dua kali. HAHA. *tutupmuka
lastly, jalan raya..for me, its easy than dalam litar ;) tapi aku tak ingat jalan 1 ka 2 ka 3 ka. aku drive sesuka suki aku lagi. HAHA.
okay, all in all.. aku berjaya tanpa mengorat tuan jpj yg garang tu !! phewwww *fliptudungbawal* ehh,ada ka? =='
====
so, for those yg nak test JPJ nanti, i wish all the best and please dont too nervous okay ;)
just chill macam yg selalu kita practice. all gonna be okay ;)
so, till then. see you..

8 comments:

butterfly said...

tahniah!

leh beli keta dah ni..

Nur Aischa said...

wahhhh tahniah tahniah dan tahniah!! nak tahu tak, aisyah test jpj hari jumaat ni tau. serius takut ni T.T doakan saya berjaya ya..

..safwani.. said...

@butterflythank you ;)

beli keta? alamak aiii, lambat lg laaa jwbnya ;)

..safwani.. said...

@Nur Aischa thank you thank you sayang ;) nak test ehh? good luck and i know u can do it.. fighting ;)

DAYANG. said...

congrats! upcoming wednesday dayg pulak nak test. nebes tau. T____T

..safwani.. said...

@DAYANG.hai dayang.. ouhh, nak test ehh? good luck tauuuuu. jgn nebes2 sgt ;)

teyn teyn said...

congrats dear. nnt bawak kite pegi jalan2 eh. haha

..safwani.. said...

@teyn teyn hai darling.. boleh saja. mai kedah, i bawa u pusing2 sini ;P