hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Friday, December 30, 2011

salam perpisahan 2011 & assalammualaikum 2012 ;)

assalammualaikum wbt
kalian sihat di hari2 terakhir 2011? alhamdulillah, aku sihat sahaja
well, semua blogger oh-hensem oh-cantik yg macam uolls ni for sure dah post entry about azam 2012 right?? and of course lah aku pun nak jugak post yang macam ituuu.
*senyum besaq2:11: *
======
here we go, my AZAM *ehem, not AZAM in person okay* for 2012 :
agak serius sikit ehhh. hope sabar membaca ehh. *senyum darling*:face75:
=
=
:n:nak istiqamah dalam menunaikan solat. insyaALLAH.
solat tanpa khusyuk tiada guna jugak kan? so, harap sangat akan lebih khusyuk bila bersolat. Ameen.
---
:n:hope dapat catch up all the degree's subjec t. insyaALLAH.
Doa for me pelishh. aku takot+nervous nak sambung degree bulan 3 nanti. :face34:
---
:n:get the car license in one try. insyaALLAH
padahai aku tau sure punya lah fail kat mana2 sebab aku tak reti langsung drive2 ni. SUSAH wooo.
tapi kannn. aku nak try jugak seteror mungkin. heee. hai, bakal tuan JPJ, bagi ahh saya free mark, jgn lah bakhil sgt. meloveyou. muahaha.:face44:
---
:n:nak kurangkan lemak yg terlebih !!!
chease. sangat kurang asam betol lemak2 ni. boleh pulak dia melepak kat dalam badan aku ni. hoi, keluaq la !! aku dah laa 'tinggi' hang pulak dok berkumpul, memang BMI aku tak balance ah wei !! \ecehh. terlepas marah pulak kat lemak ni/ sorry. heeee:face53:
---
:n:me and him forever ever after, insyaALLAH.
hai awak, kita kosongkosong eh start new year ni? tak payah nak bergaduh bermanja2 sangat la noh 2012 nanti. cukup lah what happened in 2011 ni mematangkan relationship kita. yes, enough! i dont want to argue with you anymore. letih tahu? ngee:face4:. and thank you for everything since 2009 till now.
gaduh2 pun dah 3tahun hubungan kita. alhamdulillah, syukur.:face42:
======
yes, im ready to let you go 2011. ouh 2012, welcome bebeh:131:
======
okay uolls, see you nexy entry ya?
till then, hugs and kisses for uolls:face19:. muahaha. aku over. sorry babe:c:

3 comments:

teyn teyn said...

goodluck awak ..

nk kurangkan lemak ? dah kurus whatt ???

last azam tu , i loikeee. haha

..safwani.. said...

@teyn teyn thank you awak !

yesss, nak kurus mcm u ! lemak terlebih2 dah ni. pity me ;(

hehehe. ;P

::si boncet:: said...

sy pon nk kurus jgak..!!!hahaha...