hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Tuesday, January 10, 2012

memang SO COOL habeslah ;D

assalammualaikum semua and say hai to my first entry in 2012 ;D
wazzup wazzup kawan2? busy yeww awal2 2012 ni?
aku tengok status fb kawan2 aku semua sibuk dgn quiz la test la assignment la presentation la and.. seriously i'm missed all those moments. sobsob ;(. yes, its true kita akan stress sangat dengan quiz test etc etc tapi bila dah tak buat semua tu, hmm kita jugak yang akan rindu nak busy dengan semua tuu. tak tipu wa cakap lu. wa sekarang ni macam nak jaa pi balik uitm melbourne nak tolong2 taty buat semua tuuu sebab wa bosan gilaaaa dok kat umah tak buat apa2 pun. ehh, kenapa taty? sebab i REALLY MISS u taty ;( *ehh,tetiba;P
======
okay, back to my title. biasalah kan dah nama pun ni belog aku so for sure lah aku akan meraban dulu kat 1st perenggan. \cehh,mcm buat karangan BM pulak/ ;P . apa yang SO COOL tuu? hebak sangat ka? hehe. aku nak habaq la ni. tapi before tu hampa kena la tengok video INI dulu.
maaflah sebab aku tak letak kan videonya sebab aku malas nak tunggu loading for upload the video. kehkeh. tapi uolls mesti tengok dulu tauu sebab baru la uolls akan paham apa yg
SO COOL-nya aku maksudkan ;D
======
okay, dah tengok? haa, tengok kan betapa cool kan si hyorin tuu? ya la, time nak perform lagu SO COOL , boleh pulak heels dia patah. memang akan chaos la kalu benda tu jadi kat aku. *ehh, tetiba lagi. hihii. tapi memang aku tabik berspring2 laa kat hyorin sebab dia memang SO COOL and boleh sambung perfom without her shoes. comel jaa aku tengok. haa, mesti uolls kata #elehh, dulu2 elyana pun perform tak pakai kasut jugak. tu pun nak kecoh. booo.#
alaaa, uolls ni. janganlah compare dgn elyana kecintaan aku tuu. elyana memang tak pakai kasut bila perform kan? but Hyorin's shoe broke at the very start. so memang lain la kan situasinya?oh, by the way.. nah jamu mata uolls tengok hyorin kecintaan i ni ;P
======
> moments mcm mana dia handle the prob.. memang SO COOL kan? the rest of members pun cool habes ;D
> this is her ;)
google source
=======
p/s : am sorry bcoz this entry mcm kpop ja lebih kan? hee. im not die hard fan of kpop :O but im just truly in love and definitely addicted with all the song, variety show, dramas etc etc. boleh layan beb sebab lawak giloss. try laa layan weii. muahaha ;D

4 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

layan kpop eh.. ara pown lyn gak kdang2.. hee

..safwani.. said...

@aRa ❤ aFiq™ hai ara ;) layan jgk kpop ni. isi masa terbuang. hehe ;)

said...

suke tengok dorang berjoget. comel je..hihi XD

..safwani.. said...

@ yap, sangat comel and teror gila menari ;)