hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Friday, January 20, 2012

hai awak ;)

assalammualaikum w.b.t
yeayyy, ada pun topik nak update belog ni !! yeayy me ! \apapuntakboleh=='/
okay, lets go dream team ! sapa layan cita ni kat kbs? ehh, tetiba pulak. >,<
kali ni aku nak UP entry sorang minah yg retis bak hang ! hot oii kat FB ! cantik oiiii minah ni ! dia macam perfect ahh jugak bagi aku. so, sapa2 nak mengorat dia pi ahh kat FB dia. add dia teguq dia. mana tau kot2 dia layan. HAHA ;P ..sapa minah tuuu? nak tau kaa?
=====
meh aku nak ringkas seringkas-ringkasnya about personality dia. *berapa byk ringkas daa*
# full name = nurul izzatie bt azman. aku panggil atie retissss sebab dia mcm pemes ahh. boleh pulak kan? HAHA
# umur = bakal melangkah ke alam duapuluhan. atie oii, hang bley kawen dah sebab hang ramai scandal ! HAHA. aku pengapit ! takkira ! *tempah sesiap*
# rumah = kat bandar tasik selatan. *ehh, betoi kaa ni atie? aku hentam jaaa ;D* jom pi serbu umah dia !
#status = tak tahu dong. maybe she single but not available kot. lelaki di luar sana, you guys still ada chance nak flirt2 minah ni. heeee ;D
lagi..lagi..lagi..
# muka atie and adik laki dia SAMA ! SERUPA ! macam kembar ! tak percaya? pi tengok kat FB dia. \wei atie, aku dok promote FB hg dari tadi..mai upah sikit ;P/
# apa yang aku jeles kat dia ni is dia ni SUKA MAKAN tapi TAK GEMUK pun ! aku pun SUKA MAKAN tapi aku ______. haa, hampa isi tempat kosong tu sendiri la nohhhh. GRR -______________-
# atie cantik tapi tak sombong pun weiiiii. tu yang best baq hang kawan dengan dia niii.\atie ! aku puji hang lagi =='. mai angpow sepuluh/
# kami kawan dari sem 1 till now and insyaALLAH till ever after.. kan ATIE RETISSS? kami tak rapat mana pun tapi kami sekepala ! *bukan kembaq siam noh*
=====
aku mulakan dgn pic atie yg kelaparan ! HAHA
ehhh, mila terselit lahh. hai mila ;)
===
spot atie ! oiii, muka hang tak tahan oii !
===
again, with food in her hand ;)
atie yang sentiasa ada makanan dekat dia !
===
me with her !
oii atie, baru aku perasan mana ada aku mesti ada hang.. mesti motto hidup hang
< DIMANA ADA ORANG SNAP-ING, DISITU AKU AKAN MENYELIT UTK PERPOSING ;P kan? kan? HAHA \joking/
=====
i love you IZZATIE AZMAN a.k.a my gojes nanny<== kelik her name to add her FB okay ;)
=====
okay, done about her ! yeayyy atie, aku dah post pasal hang ! so, i must get my reward ! hang jangan buat2 lupa.. nak HANDBAG ! nak HANDBAG ! yeay me yeay me.. IZZATIE AZMAN nak belikan aku HANDBAG !

4 comments:

teyn teyn said...

shes so sweet ;)

the::bored::sha said...

oh ni lah bff awak yeah..? u two so cute..bljr lagi ye?huhu

..safwani.. said...

@teyn teyn yap, its true. and you pun soooo sweet teyn teyn ;)

..safwani.. said...

@the::bored::sha hai akak ;) tq komen. hee. she's my exclassmates. yap,me still study ;)