hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Wednesday, February 1, 2012

update LIVE dari UiTM KEDAH =)

assalammualaikum wbt semua :face75:
kalian sihat ? alhamdulillah aku sihat sejahtera sampai terjuling2 mata ni :131: nak tau kenapa? kerana saya saat ini sedang berada di dalam bilik taty di UiTM kesayangan hamba:n:. \puihhh. ayat skema pulak:face65:/ and thats why laaa title entry aku kali ni kemain LIVE dari UiTM KEDAH. hewhewbiggrin
====
____________________
haa,tengok kemain lebaq senyum ni kannn? macam tu jugak lah aku time ni sebab aku dapat lepaskan rindu aummm aummm and dapat gosip pasai kpop dengan taty :w:. gua suka bai dapat share info2 yg gua tau selama berbulan ni tapi gua bukan ahhh kpop die hard fan pun, gua layan gitu2 jaa. tak salah kan anakanak? HAHA =..=' ehhh, termelalut kpop mepop pulak kan. mencik ahhh mencik ahhh. --- and esok.. nak dating dengan ekin dekat dewan mini. depa nak practice nyanyi for mandarin convention. maybe. so, aku pun nak pi menyemak laaa. ngehngehngeh very da jeles okay sebab mandarin club banyak gilos event sem ni. aku jugak yg melepas. mencik lagi ahhhh.
====
back to the UiTM. \ehhhh???/ here we go bebeh.. aku mai UiTM ni sebab aku tau UiTM mesti tengah rindu aku gila bangang punya kat aku. kan UiTM kan? ==''. and of course la aku mai sebab aku ada hal yg nak kena settle. buat clearance apa benda tu ahh. bulan 11 dulu aku dah tanya kena buat ka dak benda ni then encik tu kata tak kena. so, aku pun belah macam tu ja la. EXCITED bai dapat cuti almost for 3month. kawan2 struggle dengan assignment. aku pulak struggle dengan katil, makanan etc etc. nampak tak heaven aku sekarang ni ? nomu chuwahei :face2:
then.. then.. then..
one of my friend told me kena buat clearance ni. and here i am at UiTM terchenta. kalau takdak hal, memang tak la kan aku nak mai sini. hewhew. padahai bulan march ni aku kena mai jugak. amek hang start study dah march ni. Ya ALLAH, cepat masa berlalu.. dok sini nanti dekat 3 tahun. diploma kat sini degree pun kat sini. pheeewwwwww bebeh:face56: by the way, doa for me pelish dapat carry subjek degree nanti. Ameen:h:
====
okay, dah siap buat report dekat belog terkononnya tercinta ni. heee =p till then, see you next entry ;) hai february =)