hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Tuesday, April 3, 2012

yeahhh, itu sangat awkward okay ;p

assalammualaikum kawan-kawan ;)
ni hao ma? ada baik ka? ada kurang baik ka ?
uoll uoll dah baca entry Fatin Liyana yg pasai trip to korea tuu ? ohmai ohmai, hati aku ni rasa gilaaaaa best kot. macam cool bebeh pi korea time musim sejuk bawah darjah -1 celcius ;0
*ehh, betoi ka ni? ;p . by the way, taty taty taty! jom kumpul duit bebanyak, nanti kita pulak pi sana okay ? hopefully, my dream come true. ameen ;) *cehhh,kemain tauuu
====
ehh, sorry. kiteww memang suka merapu dekat intro. dah tu takdak kaitan langsung dengan entry ni tauuu. hiiii. ohyeahh, have you face the A.W.K.W.A.R.D moments ? yaaa, saya pernah jaaa. not too often but sometime its happened. then, i was like :0 :0 :0
*ehhh,iyee kee? tehee ;p
@ most awkward moment to me is...
# bila abah for the first time ever sakit dada macam dah teruk sangat tapi still kena drive kereta by his own sebab aku yg ada lesen kereta ni tak berani nak drive. tengok, nama ja ada lesen tapi tak reti nak beranikan diri drive. lepas dapat lesen terus simpan dalam purse. tengok, kan dah menyusahkan abah yg tengah sakit.
aku sangat menyesal okay sebab tak pernah try drive lepas dapat lesen.
tapi aku dan jugak laa berjasa kat abah yg sakit tuu dengan tolong parking kereta di wad kecemasan. ngehngehngeh ;) macam ohsemm ja aku boleh parking kereta even dah lama tak drive.
all in all, memang nampak sangat aku ni tak berapa nak jadi anak solehah. tssskkkk :'(
and
for the first time ever jugak laa abah kena berumah di hospital. its too awkward for me because i dont know how to react about this. macam tak percaya jaa abah kena tahan di ward sebab abah nampak sihat sangat.
by the way, dah 4 hari abah di ward. hari khamis ni maybe abah dah boleh discharge.
tengah hari tadi sempat jugak laa aku pi melawat abah. alhamdulillah, dah semakin sihat pun !!! and semoga terus sihat yaaa abah ! ameen. we love you ;)
soooo, cepat2 lah keluaq ward abah sebab tak cool langsung kot abah i yg awesome kena tahan ward. tssskkk lagi :'(
see, happy ja muka abah walaupun baru lepas kena check up.
====
@ that awkward moment when our family and classmates read our blog !
yes, its happened to me. ohmaii ohmaii, shayeww shegann maluwww gilewww tawuuuu ! *hah,sudah dah mcm apa dah aku tgk ayat ni kan*
dah la belog aku ni hanyalah picisan sahaja. takdak langsung entry yg berilmiah, bertamadun apatah lagi kan*ehhh,tetiba*. cara penaipan entry pun tak ketahuan hala. buat tau tau ja aku ni pasai belog, padahai taktau sangat pun. heeee ;p
kalau reader/s yg aku tak kenai and tak jumpa, aku tak malu sangat walaupun depa baca entry aku yg entah hape2 ni ;p. tapi kalau classmates or kawan2 yg selalu jumpa jadi reader aku walaupun sekali, ini sangat membuatkan aku segannnnn okay. *sila percaya ;p
haaa, kalau dah family pun jadi reader belog ni, memang ahhh aku kena tapis entry yg cintun cintun ni. memang ahhh. tak kan nak abah kita tau kot pasai kita and ehem2 kita. heeee.
peace abah peace ! ;)
====
lastly, the AWKWARD moment is when tomorrow morning i have a QUIZ but i still update this entry !! and i feel awkward gilossss when my beloved roomate, Fadilah tengah study but aku dok depan laptop lagi !! ngeeeee :} hope esok open book quiz sebab aku tak study apa2 lagi ni. dok study update entry ni jaa dari tadi. muahaha :>
====
okay dokie, dah siap pun entry aku ni. macam hapeeee ja kan A.W.K.W.A.R.D moments aku ni. tapi lantak ahhh. ada haku kisah? muehehe.
terima kasih sudi buang masa kat belog picisan ni. please leave your link, i'll be there soon ;)
wanshang hao ;)

6 comments:

diera_nadiera ulalaaa~ said...

muka safwani sama macam abah nya :) sweet :)

takpe..
take time untuk berani kan diri drive, ok?
:)

..safwani.. said...

@diera_nadiera ulalaaa~ ehh, ya kaa diera? hee. ;)

itu laa, mmg kena taken time banyak2 laa nak drive ni. tak confident lgsg tau time drive. huhu. Thank you diera ;D

aRa ❤ aFiq™ said...

semoga abah cepat sembuh :)

teyn teyn said...

i tertarik kat header u too . why sma mcm i punya bear? whoaaa. ahahahaha ..

zOeY zAu YaH said...

try drive tau pasnih cayok2 hihi

teyn teyn said...

kim slm kat abah .. hahaha ..
cpt2 sembuh pakcik ( kalau baca komen jugak .. hehhehehe)

you , why lame tak update?