hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Thursday, May 10, 2012

Welcome to Old Town :>

ASSALAMMUALAIKUM :)

sihat semua? alhamdulillah, i sihat jugak. 
waaaaaa, very long long time me buat dunno kat belog ni. ohhh i'm sorry, i sengaja. HEHE
wowww,my last entry in April, this post in May, so next post gonna publish in June. Once in a month. Exclusive lah katakan. muahaha ;p
hmm, i buat shoutbox sebab nak suruh you all you all ni leave your link sebab i nak BW balik. tapi kann, ada saja insan yg letak link churpchurp dia. 
tahu laa nak naik kan income kan. 
but please dong, dont do like that. =..= you all pernah kena mcm ni tak?

____________________________________________

nothing to post, just the random entry actually. 
last sunday, i went to my feveret place for ever and ever, OLD TOWN :')
by the way, whats your favourite ? let me know. sharing is caring what ;p
dah lama sangat tak pergi. padahai dekat jaaa. saja nak ngada2 taik kuda pi oldtown berteman dgn ehem2. muehehe ;>


yes, i'm ready to go ! zhouba chifan ! paham tak? that means, jom pergi makan ! 
*ceh, kemain tau translate bagai ;p*
____________________________________



yes, dearie Old Town, i will take my time there ! hehe. 
tapi memang pun i dok situ almost 3 hours.
pilih menu, order, tunggu order sampai, makan makan makan and paling penting, buat revision for mandarin speaking test !! HAHA. memang sempat okay study kat situ sebab suasana Old Town sangat best and tenang even ramai orang. 
see, thats why i heart Old Town very the much <3

___________________________________________________________


him :) dah tak tahu nak order apa last2 order ja laa nasi dengan gulai ayam. 
tapi dalam menu idokk la nama ni nasi putih and gulai ayam. nama menu mau glamour la beb. muahaha.


mine ! only choose the desert sebab i kan on dietttttt 
walaupun diet dah kemana la ni. sobbssss =..='
padahai sebelum keluaq i dah makan nasi ayam pak mud yang terbaik dari merbok ni. HAHA. tapi kan roti+aiskrim ni sangat sedap ! sweet macam i tahu ;p

_____________________________________

okay kawankawan. jom pi lepak Old Town ! i on sajaa ;)
see you in next entry !

____________________________________________


p/s : hai safarina, nanti you balik kedah, kita date kat Old Town ni tau. tapi you kena belanja i sebab you ada duit banyak. hiiii ;p cant waiting for our 2nd date. over tau. muahaha.

14 comments:

kyna said...

nice entri..
follow sini yea..follow back :)

Eein Azryn said...

Roti+aiskrim tu nampak menyelerakan. Hahah.

..safwani.. said...

@Eein Azryn yap, sangat sedap! jom kita pi makan ;)

..safwani.. said...

@kyna
thank you kyna. okay,done ;)

teyn teyn said...

kalo bab makan ni , kasik kat youuu je la kannn .. haha

..safwani.. said...

@teyn teynaaaaaaa, malu i tauuu u cakap mcm tu. hahaha. thats why i nak diet ! tp hancus ja lebih >,<

FarhanaLicious said...

tak pernah pegi old town. T.T

ms teyn teyn said...

tak payah diet lah . mana ade gemuk pon. camtu jgk i tgk.

LilY iKien said...

Rindu nk baca post hg saf ~ hehe, bru aku perasa hr ni. t belanja ak p old town k. hehe

LilY iKien said...

Rindu nk baca post hg saf ~ hehe, bru aku perasa hr ni. t belanja ak p old town k. hehe

..safwani.. said...

@FarhanaLicious jom pergi ! tp awak belanja saya. hehe ;)

..safwani.. said...

@ms teyn teyn u know what, i'm on diet but my weight still gained ! so sad :(

..safwani.. said...

@LilY iKien aaa, ekin ekin ! rindu hang :( cepat la update blog ! haa, okay2, nanti kita pi tp hang belanja. muahaha ;p

cIk cUmIe said...

ouh sedapnyee roti aiskrimm!!