hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Friday, July 13, 2012

welcome to malaysia :)

assalammualaikum and holla !
ni hao ma? wo hen hao :)
just quick update cuz gonna study LAW after this. insyaALLAH. 
this coming sunday iz the exam. the most killer paper.
 du'a me the best :)

cut it short, just tadi i ada share status FB from hitz.fm about *nervous pliz* 
Justin Bieber iz here bebeh !!! he and his cutie pie, Selena Gomez ! ada yang post pic depa dua ni jalan2 kat Wangsa Walk, so for sure ahh kiteww2 ni, eh tak tak, saya jaa yg was like ohmaiii ohmaii ohsemm gilos sapa2 yg terserempak dgn JB and Selena kan. muahaha. 
source : hitz.fm page
 5minit lepas i post, then ada la insan ni post status yg bunyi mcm menyampah gila dgn kitew2 perempuan ni dah macam kera sumbang sebab dok post pasai Justin Bieber *wewiiitt* :P.. dia kata JB gay. so what? gay gay pun selena dalam tangan dah. worldwide trending dah berapa kali dah. awak ada? HAHA. no hard feeling ahh. *troll face* 

awak tak suka, jangan lah buat status macam tu. saya terasa tauuu even awak tak tulis nama, umur, study mana, umah kat mana and detail2 yg lain *troll face again* but yeahh, i'm quite sensitive about it cuz i do post about Justin Bieber *wewiit ;p*. i macam terasa dia tujukan post tu utk i sebab for sure ahhh post i akan naik dekat home dia kan. for sure ahh dia baca. so, yeahh it's kinda like that =..=

after i read his post, terus i delete my JB's post. lebih baik i fangirling dalam belog sebab nobody will bash me like that. FB is too public. enough said. 
phewwww. boleh pengsan ini macam. 

take note, me just be a fan girl. not die-hard-fan yg over gilos nak huha huha dekat artis, yg sanggup meredah dari utara ke selatan just only to see and get their autograph. thats not me. i'm just loving to berkonsert depan laptop and through youtube. bukan berkonsert di dalam konsert sebenar. understood?
whateva it is, welcome to malaysia truly asia Justin Bieber, Selena Gomez, Jay Park, KARA and others :)

2 comments:

aWinMelloW said...

ish3..ade gak org hati busuk cmtu kn. dh name pun blog kite suka hati la nk tulis pasal ape pun, klu kite kacau blog dia lain la cite...adoyai..

-awin-

ms teyn teyn said...

alololo sensitip pulak dia.. itu ler org skang komen main sedap je kan..
mcm i penah bace status sorg girl tu :

boys said im gay , but their gfriends love me more.
haha