hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Friday, June 29, 2012

E.X.A.M =.='

assalammualaikum and hello ;)

time nak final lahh semangat terlebih pulak i nak post entry kan. haha.
ada tak sapa2 yang tengah busyzzzzz (study+zzzz) kat sini? anyone? ouhh, you? 
hoyeahh, gimme five!
 i dah the end of study week pun.. tapi apa pun tarak. study mau jugak last minute. early minute sibuk dgn balik umah, lepak depan tv dan makan dengan jayanya sampai hancuq diet. that soooo me. you pun sama dgn i kannnn? muahaha ;p


 google y u no sit next to me? *9gag much ;p*
 memang best ohsemmm ahh kalau kita boleh google-kan saja jawapan time exam nanti. haha. *berangan saja yang mampu*


missing you heenim :) do you?

eventhough, exam is coming very the faster but i still waste my time by watching kshow. muehehe. nak release tension dgn cara yg paling simple? haa, tengok jaa variety show korea. konpem2 gelak tak hengat dunia.
 fuhhh, korea sgt ;p no hard feeling ahh anti kpop :D

by the way, i ada 5 final paper start 1st till 15th july. tapi tapi tapi i ada speaking for muet 3rd july ni.doa for me plishhh :) ouhhh, sangat tak ohsemmm. kami student last balik. zzzzzzz. tolong pak guard tutup pintu pagaq uitm la nampaknya kan. haha.


okay laaa, till then see you :)
for those yg nak exam, good luck and semoga ALLAH permudahkan urusan kita semua time exam nanti. ameen :)


2 comments:

ms teyn teyn said...

hello dear..
amboi lamanyaaa die exam. orang laen dh balik rumah , tido 24jam dh tau.haha
btw, good luck 4 u.

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

awak jom join GA men klik2 ni ,

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

p/s: goodluck dear :P