hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Saturday, December 24, 2011

baru baru baru ;)))

assalammualaikum semua :face42:
mood happy niii. jangan ahh tanya kenapa sebab tu kat title kan dah terbentang luas kemain. ehh ada ka yg nak tanya? eh eh eh. malu sebentar :face39:cecece, aku dah guna cute emotikon yg baru install tadi. heee. sukasuka sampai berpinar mata aku tahu:131:
========
okay. let start the story. fuhhhh. okay aku mula dengan fuhhhh sebab aku letih plus penat meng-edit belog tak berapa nak gah ni. dah tahu tak gah tapi nak edit jugak. ada keee yang nak baca belog hang ni saf oiii? cissss, sungguh sinis ayat itu:14:fine ahh fine. gua tau ahh tak dak orang baca pun tapi bagi ahh gua chance nak edit belog ni sampai comeiii gebu2 gitewwwwww. gua buat pun utk keselesaan mata para blogger yg rajen BW kat belog gua ni.
===== #hai awak yg tgh BW, mekaseh ehhh singgah belog hancuss kita ni
. tinggal ahh link kat chatbox tuu. nanti kita balas kunjungan ehh. :9: *ehh, tetiba plak. maaf2 ;P*
=====
hehh, terlajak perahu pulak aku ni. sorry2. beyond my control itu semua. chease cake betol =='
sambung balik. kat mana hah? ouhh, kat situ? okay2. *sendiri tanya sendiri jawab,memang ngeng ahh kan?* so, memang banyak jugak lah aku edit. kalau yg perasan berubah kat mana tu 'lu memang hebat ahh bro. salute wooo'. hihi. ok tak lawak. ngengg >,<
=====
*aku taip sambil serius ni*
first aku saja laa edit2 design. nak try yang baru pulak kan? biasa lah habis madu sepah dibuang. kihkihkih. so, lepas edit design for sure lah kan banyak yg berubah jugak kan?
kena la edit 1 by 1 yg dah berubah tuu. cth dia tuu favicon lub2 blue, cute cartoon kat tepi title post, scroll box for achieve and bloglist and etc etc. semua edit lain. besides that, aku baru install emotikon yg cute2 mcm nak gila tuu.. pity me rite baru nak install? well, i mmg tak uptodate pun :face55:
apa2 pun memang fuhhhhhh lah. penat and apa2 pun lagi memang besttttt lah sebab alhamdulillah semua menjadi. shukewww gilewwww okewww:131: #oii saf, tak payah ewww sangatlah k. grrr=='
=====
*serious back*
and of course lah aku nak berTERIMA KASIH kat cik lyssa for the tutorials. memang sweet lah awak sebab buat tuto yg senang nak paham. hihi. thank you lyssa :1:okay kawan2, sapa2 yg nak edit belog tapi tak reti macam aku ni. uollls boleh saja ke belog cik lyssa. kelik saja nama dia okay?
=====
nanti update lagi ehh? aku nak tidoq.
padahal td habaq kat ehem2 nak tidoq awai tapi last2 lewat jugak. sorry.
till then. much love reader .
=====
p/s : hai ehem2, awak jgn marah ehh sebab saya habaq nak tidoq dah tapi still dok buang masa depan laptop. hiii. awak marah ahh belog saya ni, dia yg dok goda saya sebab suruh edit2 bagi dia comei mcm saya. kikiki:132:

7 comments:

LilY iKien said...

syg !! cantek2 !!!!

LilY iKien said...

syg !! cantek2 !!!!

..safwani.. said...

@LilY iKien ekin, cantek? akukah? haha. xcantek mana pun weii. letih tau edit2 ni. hihi

..cik gugu.. said...

lma2 nti mesti terer edit blog
;)

..safwani.. said...

@..cik gugu.. hai awak.. TQ sudi komen. hee. tak terer laa edit2. ni pun tgk tuto =='

teyn teyn said...

blog dh makin cun mcm tuan dia .
;)

..safwani.. said...

@teyn teyn belog cun? awwww, cover2 ahh ckit nak puji pun. muahaha. besa2 ja teyn. ;D btw, TQ teyn teyn yg semakin cantek ;)