hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Thursday, June 2, 2011

..bertemu kembali di dunia blog :))) ..

reader(s) sihat kan ? alhamdulillah.. i pun sihat jgk :) .. wahhhh.. lama sgt kan i xpost entry ? about for a month.. fuhhh.. sgt lama tu.. heee:D .. haa,,nak taep pasai story apa ya?? nothing interesting + DAEBAK sgt sekarang ni.. hehe.. but i just wanna to taep benda2 merapu jaa.. xpa kan ?? hee:P
---------------------------------------------------
haaa,, now, i am student part 3 at uitm... but still dok rasa mcm sem 1.. huhu.. nak tau pasai pa? sebab..... i kena tukaq p kolej MURNI .. kolej lama bg junior duduk... jauh kot kolej baru ni... thats why,, i always lepaking at wanie & tatie's room.. till tonight i sleep at tatie's room.. kat bilik baru i sgtlah panas.. balik bilik just utk ambik barang2 yg perlu jaa.. then terus mai bilik tatie..hehe.. HEBAT kan i tinggaikan bilik sendiri?? :P ..
--------------------------------------------------------------
yeahhh..yesterday was the awesome+enjoyable day.. u know what?? i meet my soulmate after almost 3month we didnt see each other... *sgtbahagia* .. he took me at uitm & terus p bank islam sebab my ATM card rosak secara tibatiba *ayattakbleyblah* :P ..
= we are very purple rite ? *xplan pun,kebetulan ja ni* :P .. amboi hah,,serius bebeno u drive kan?? :P
-----------------------------------------------------------
then,we go straight to Village Mall to perform Zohor.. and walk around VM for a while then terus pi kat kereta.. dok dlm keta punya lama sebab xtau nak makan kat mana... perut pakat dok bergendang dah tapi destinasi nak makan xtau lagi.. hehe.. so, i decide makan kat OldTown *tmptfeveret* .. nak pilih menu pun lama jgk tau dak.. semua kami nak pesan.. hihi.. even makanan yg kita order tu nmpk mcm sikit but sekali makan,,kenyang oooo... sedap plak tu :) .. luckily, i xorder desert..kalu dak,,membazir jaa..sbb terlalu kenyang kot.. so,kesimpulannya jgnlah bersifat tamak.. hehe...
----------------------------------------------------------
lepaih makan, kami terus pi kat titi semeling.. bkn ada apa pun sbnqnya.. saja nak spend time sikit,, bkn selalu nak jumpa pun kan :P .. after snap pic and bla,bla,bla.. i dah suruh dia hantaq i balik sebab mlm tu ada taklimat plak dgn homework xsiap lg .. mmg i ni jenis buat keja last minute kot.. hehe.. * u all pun sama jgk kan?* kantoikantoi :P .. lastly,, i selamat sampai kat uitm and dia pun selamat sampai kat umah.. alhamdulillah :)) ..
saja nak tunjuk pic paya bakau kat titi semeling yg semakin kering kontang... that means,kat sini sgtlah jarang hujan..btw, byk belacak kat paya ni.. hihi
----------------------------------------
i wish u cepat sembuh... mmg bercorak la his face coz ada byk biji2 mcm chicken-pox.. btw, u slim byk kot ! awww,,jeles okay ! -,-'
-------------------------------------
pssssttt....thanks for everything :))

3 comments:

ItaIna said...

haha , actlly na komen kt cni .. terkomen kt bwh .. hahaha

..safwani.. said...

@itaina.. haha.. aku dah agak dah... xpa2,,kesalahan dimaafkan.. :P

::si boncet:: said...

wow....i jles dear....nk soulmate jgak...:))haahhah