hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Tuesday, May 3, 2011

..last post for MAY :( ..

assalammualaikum reader(s) ..
sihat anda semua ? alhamdulillah... okay.. dah baca kat entry post tu ?? dah tau kan apa maknanya? haaa,, pandai pun anda semua .. hee :) .. okay,, this will be my last post because i wont pay celcom BB anymore .. nak tau pasai pa?? sebab line BB kat my house area sangatlahhhhh SIPUT ! dah paham kan ?? tak berapa nak sanggup aihhhh layan line BB yg sgtlahhh SIPUT mcm tu.. hehee... hampa sanggup kah ?? :P
---------------------------------------------------------
so, that means for a month laa i tak online !! no FB no YOUTUBE no BLOG .. ouhhhh,, yg lain i xkisah ... but yg no BLOG tu yg tak tahan... baru nak pikat2 blog dah kena tinggai dia sorang2 for a month... so sadis kan? ;'( ...
----------------------------------------------
haaa,, my semester break about 3 weeks . so, for sure la kan i balik umah & tu jgk laa penyebab i tak online nanti !! malam ni last lepak-ing and stay up with wanie, taty & balkis ... so sad lah :'( !!
lepaih ni kat umah stay up sorang2 la i.. tak best lah !! *sabaqsabaq,3mgu ja pun* heee:D .. whatever it is,, i will miss this moment !! bestttt sangat !! kan hampa kan ?? :))
------------------------------------------------------
okay laaaa. nothing to taep2 lagi.. just nak habaq... THANKS laa sapa2 yg tengah menelaah blog i dgn penuh khusyuk+bersungguhsungguh time i tak update for a month ni .. *mcm nak p lama2 ja i ni kan taep mcm ni..heee,, tertouching2 sat* tuuu pun,,kalu ada yg rajen singgah blog i laaa kan.. ahaaa..before i forgot.. bulan MAY ada HARI GURU & HARI IBU kan ?? so,, i nak wish awai2 laaaa.. bley kan taqa tu ?? hehe .. baca ni wish2 i yg xberapa nak indah... :P
-----------------------------------------------------------
HARI GURU = SELAMAT HARI GURU kpd semua guru2 di MALAYSIA terutama cikgu2 yg mengajaq saya di SKKK, SMKPP & SMKTP... terima kasih atas ilmu yg telah cikgu2 curahkan tanpa jemu ... tanpa cikgu tak masuk laa saya dlm UITM MERBOK a.k.a MELBOURNE ni... hehe...saya sayang cikgu2 semua !! dgq dak ?? heeee.. THANKS a lot my lovely
CIKGUCIKGU :)))
---------------------------------------------
HARI IBU = SELAMAT HARI IBU kpd semua insan yg bergelar & bakal menjadi IBU ...
MAMA... wanie sayang+cinta = akan berubah menjadi anak yg terbaek utk mama & abah selepas ni.. *xcukup baek kah seblum ni?* yap,, i admitted that am very stubborn+ketegaq gila+takpenahdgqcakap mama ... MAAF ya mama ?? but wanie dah berubah banyak kan ?? haaa,, cepat angguk mama ! hehe.. okay.. am planning to buy a cake for mama during MOTHER'S DAY nanti.. insyaALLAH.. :)) ... MAMA is the BEST MAMA in the world !! i love u a lot lah mama :D THANKS for everything anything that u give & make for my entire life ... :)
--------------------------------------
okay.. thats all my lovely reader(s) ... see u in JUNE post !! hehehe... make ur day more meaningful & enjoy ur day !!
__________________________________________
=pssttt... i started to increase my love for soulmate... kami dah renggang la ni.. but i will try to make our relationship become more colourful & more matured... insyaALLAH.. soulmate, u tak sihat kan?? demam terok kan?? how pity... be strong okay ? ujian dari ALLAH utk hamba yg DIA kasihi... kan kan ?? and plis forgive me becoz ignored u almost two weeks... good luck for ur last paper.. hwaiting love !! = +,+

4 comments:

♥ epon ♥ said...

epon dah tukaq link blog <3

http://saidatulasmira.blogspot.com/

QeNqEn=p said...

chntek la ! heee~~:D

ItaIna said...

amboi , sweet eh depa :)

..safwani.. said...

@itaina .. haha.. sweet sour dah ni.. haha:P ,,btw,tq naa :)