hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Thursday, April 21, 2011

..dengan nama ALLAH yg MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG..

assalammualaikum wbt :)
penelaah semua sihat kan?? alhamdulillah:) ..tak sihat?? alololo.. jom p farmasi p beli ubat?? hah? saket hati? we are the same situation ==' ! tak tau laa nak cari ubat ni kat mana kan?? haa,got an idea! jom p tgk cartoon! sure terubat sikit hati kita ni.. heee :P .. ouhhh..nak tau pasai pa header blog ni dah bertukaq?? *soulmate sila jawab sat* .. sebab i saket hati laa i tukaq header tu! tgk cutie chibi lagi sejuk hati ni kan?? comei+senyum ja muka dia.. heee *katun oii katun* haa,,mcm ni cerita+gossip-nya..ZZZZ
-----------------------------------------------------------------------------
okay...tadi kan ada laa insan ALLAH(perempuan) add i kat mukabuku.. and i pun accept la.. *org add,kita app jaa la kan* .. actually,i know her sebab soulmate dah habaq dah pasai gurl ni.. i dok aim jgk laa gurl ni dulu but lama2 i dah xberminat nak amek tau and and i almost forget about her! *liketoforgother* ..gurl ni ada laa jadi sebahagian cerita yg telah membuat kan i & soulmate bergaduh *ngada2* heee... tapi kan apa kan daya.. dia add,so i app. & i tak say TQ as usual i buat kalu ada org add.. bukan apa,i just malas nak taep jaa,,heee:P *pdhai kat org len bley plak say TQ kan*.. nak dijadikan cerita..gurl ni send msj kat inbox fb say 'tq coz approve' .. i malas nak inbox2, so terus tulis kat wall dia 'no problem,,TQ add:) ' ...haaa,,start pada sini laa kami mula berKOMEN2 even tak banyak.. and ada laa some ayat dia agak terLAWAK seketika such as 'sory add', blablabla , and the last+important part is 'tq coz sudi jd kwn sy wlupun sekejap' *lbh krg cm ni la ayt dia,terlupa sat* .. and i pun dgn EXCITEDnya nak balas laa komen tu nak tanya pasai pa dia kata lagu tu.. but u know what ! i TAK BOLEH KOMEN ! oh my gucci ! what the fried chicken la ini orang ! she removed me? she unfriend me?? erghhhhh... i dont know ! what i know is...u behave like a child la wanita !! unmatured !!
hoiiii cik kak, kalu xbuat salah apa2 or yg sama barisan dengan-nya,TAK PAYAH la behave like that !! haa,,see..now u in my blog !!
------------------------------------------------------------------------------
another story..but still related with that wanita *i guna bahasa sopan k* and my soulmate... malam tadi, i on his FB .. dah lama kot xon fb dia.. time on terus ada nama wanita tersebut kat chatbox dia.. but she already offline.. and..well,,of cos we all know that they ada chat kan?? so,i tak amek kesah sgt sbb besa laaa,,berFB ni laa tempat nak mengeratkan rakan2 yg jauh, mendekat dekatkan yg dekat *ayat plg pasrah* ..okay fine! i paham! chat as a friend right?? well,i pun lbh krg mcm tu jaa sebab tu i xkisah u nak chat sapa2 pun!! BUT .. yg i paling marah+saket hati+saket mata is ayat2 chat hampa dua!!! *tula kan saf,gatai on lg,dh angen 1 bdn* .. i tak kan taip laa kat sini ayat2 depa tu.. menjaga sensitiviti mereka ! see,,baek kan i?? hee:D
btw, am matured ! so, i tak kan salah kan mereka2 macam tu jaa.. apa2 pun, u,SOULMATE.. we have a serious discussion okay !! u angen? i lagi angen okay!! thats all about wanita itu~~ if ada sambungan i akan post lagi ! hahaahaha :P
--------------------------------------------------------------------------------
= hey wanita,,awat tiba2 ang bley mai dlm hidup aku?? ang tau dak ang dah hancuqkan mood study aku!! haa,,now,,ang mai bina balik mood aku,.dah laa susah nak cari mood ni.. hohhh..what the fried chicken la ang!= adiossssss ~~
----------------------------------------------------------------------------------
ya ALLAH,kembalikan lah aku ke jalan yg benar.. amin:)
kurangkan mengeluarkan ayat2 yg tak elok ya semua.. peringatan utk i jgk..
semoga ALLAH swt merahmati hidup kita semua.. amin :))

4 comments:

LilY iKien said...

ni yg nk marah jugak ni bile dgr cter ko ni saf.. haihhh,,,

...my world my life .. said...

ekin comei !! haa,tau xpa.. aku ni dah terlebih perasaan marah dah ni.. heee..tq laa noh.. :)

cik mirae ... said...

haishh gurl mcm 2 elok bg pnmpo jer..

...my world my life .. said...

cik mirae cute..bkn setakat nk penampo but nak bom jaa gurl tu.. haihhh,,geram.. ==' .. hehe.. :))