hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Tuesday, April 19, 2011

..dengan nama ALLAH yg MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG..

Assalamualaikum wbt..
reader(s) sihat?? alhamdulillah.. i dah sihat jgk ! but kemarin time sampai kat uitm di hati ku.. serious-ely ! badan i dah tak laqat baq hang.. seingat2 i la kan,,badan i xlaqat cm ni time i form 1 .. ohoiiii,dah lama tu.. la ni baru nak jadi balik ! dah la i dok dalam bilik sorang2 + muntah2 + saket kepala = pi kedai bawah topup pa semua & terus call soulmate !! heeee.. dan la ngada2 taik kuda lbh krg setengah jam ! hampa muak+cuak baca yg ni ? hee,,maaf2.. okay okay ! jom kita p kat niat asai i buat entry kali ni ! *mcm la hampa tau jalan nk p cari niat i kan:P*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
entry post kali ni ditujukan khas utk kutuk2 si budak comot+takmatang+byk sekali taepannya kalu komen2 dgn i = SAFARINA SHOMUM .. *ina bangga la tu kan i tulis pasai u* haha:P .. i dont know why but i love to facebooking with her ! kalu hampa semua baca komen2 kami dua kat FB (inbox) serious-ely hampa akan kata bley buat karangan+novel+drama sebab kami LUAR BIASA kalu bab berKOMEN ni..heee:D ..panjang2 komen kami ! haa,,mesti dalam mind hampa yg genius tuuu kata kami ni kenai dah lama.. nope ! u are totally wrong ! kami kenai xsampai sebulan..tu pun dia add i kat FB.. tp time tuu xmesra2 lg kan safa kan?? hee... dah lama2,,baru kami start comfortable with each other !
---------------------------------------------------------------------------------
safarina..what can i tell about her ?? actually,,i dont know her well too.. but we already KAMCING sampai dah bley share anything include private matter .. kan ina kan?? sharing is caring what.. heee.. she is easy going girl! most important,,i xsabaq2 nak meet with her sebab kami dua suka cakap cakap cakap ! tapi tu pun kalu ada rezeki nak bjumpa laa yaa.. entah2 time jumpa nanti,,dua2 pakat buat xkenai..haha..berani u buat2 xkenai i..i belasah u cukup2 laa ina ! *i tau u takot* hahaha:P
ouhhh lupa nak habaq personal detail about her.. her name u all dah tau kan.. umuq dia 17++,kira 18 tahun laa..hee.. dia dok dekat puchong..jauh kan?? kesian dia payah nak date with her boyfie.. ahaa,,she already taken by BDK POLI..*malas nak mention nma sbb stg femes plak bdk poli tuu:P* ..her SPM result was very GEMPAK..*kalahkan i tuu* ..CONGRATES dear :)) and now,,dia tgh tunggu tawaran utk further study !! i wish all the best safarina !! hope dia dapat kat uitm merbok,,bley i ragging dia cukup2..haha..padan muka u bdk comot :P ...jom tgk pic comot dia. *ina,,i curi pic ni dari FB u darl* sorry..heee:P
-------------------------------------------------------------------------------------
this is safarina a.k.a my cousin-to-be .. insyaALLAH :)
comot as well as me kan?? haha :P nice to know u dear ! & nice to mengarut+mencarut+merapu dgn u ! :D
------------------------------------------------------------------------------
jom semua p study ! i dah kena qada study dah ni ! sabtu ni exam but study 1 apa pun dak ! terhebat kan i?? see yaa...
semoga ALLAH memberkati hidup kita .. AMIN :)

2 comments:

::si boncet:: said...

sai aku xdak ka???waaa....jles nih...hahahahha...:p

...my world my life .. said...

faten...aik aik.. kan aku dah penah post pasai ang.. dah lupa ka?? haha... jgn jeles lorh.. my-cousin-to-be tuuu.. heee:P