hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Tuesday, September 20, 2011

quotes for me,LiLy ikien and kamu semua ;)

assalammualaikum.. bertemu lagi kita di entry ter-jiwang takberapa nak karat. ekcelli, i just nak share the loves quotes dgn kamu semua. and especially to my cerdik+pandai+suka gelak+cheerful gurl that is LILY IKIEN. since ekin and i ada problem dgn relationship masing2. so, i think better kita paham kan apa yg quotes ni berbicara. #ehh,quotes pun bley bicara ka? konpius di situ kan +,+ # - - - -
"Better to have loved and lost, than to have never loved at all."
~Alfred Lord Tennyson~
- - - -
"To love and win is the best thing.To love and lose, the next best."
William Makepeace Thackeray
- - -
"Love starts with a smile, grows with a kiss andends with a tear"
Anonymous
- - - - - -
aku harap hang tabah okay. kali kedua dah kan? jadi plak time final kan? memang laa kita ni sama +,+
samasama la kita tabahkan diri kita ni even tak tabah taqa mana pun. love u lily ;)

5 comments:

zOeY zAu YaH said...

cinta beri kita tangisan tapi cinta juga beri kita pengalaman :')

..safwani.. said...

@zOeY zAu YaH betol tuu sis. sgt bermakna ayat sis. ;)

teyn teyn said...

untung dia ade kawan mcm awak ..

..safwani.. said...

@teyn teyn heeee. tak untung mana pun. sy juz share jaa. dgn awak pun sy share quotes ni ;>

LilY iKien said...

huhuhu , thnk saf !!! terharu sgt aku ~~ :'(