hye & welcome reader. theres nothing yg ilmiah & its only about me miself. my daily life which is not interesting like u, u and u. but i appreciate much for your visiting. please do leave your jejak kaseh. saya akan BW belog awak pulak ;)))

Monday, April 4, 2011

..dengan nama ALLAH yg MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG..

SALAM... sihat semua ? alhamdulillah.. i pun dah semakin sihat ! :) now,, i want to say ALHAMDULILLAH for the everything that happen to me ! first,, alhamdulillah sebab test kesatria, marketing, costing dah siap dijawab dgn xberapa jayanya ! heeeee... soalan susah2 kot >,< ..just left one more test (MICROECONOMIC) to go...... hope i bley jawab la nohhhh... ! AMIN :D
______________________________________________________________________
and now... alhamdulillah sebab saya sudah BERBAIK dgn beliau... *ohoiiiii..suka kan buat perangai xmatang?* haha:P ...4 hari 3 malam okay u ignored i ! apa u ingat ni percutian ka hah ?? heeee.. by the way.. sorry okay ? confirm+agak ragu2+xberapa nak sure = i tak kan buat mcm tu dah kat u ! menyesal okay buat macam tu ! :)) .. apa hampa semua ingat senang ka nak BERBAIK balik ?? first thing first ... berPULUH call and text i dia xbalas tau dak >,< *uishhh,baran kot* mmg fon i diam tanpa membunyikan lagu LOVE laa selama i di ignored ni.. nampak sangat la kan kita berdua ni selalu mesej ? and and nmpk sgt la kan i hanya mesej u sorang jaaaa ! haa,, yg tu baru betoiii ! heee :) but ... semalam time i tgk ABPH, tiba2 ada mesej masuk.. and time tu dah tak excited sebab lgsg x expect yg dia nak send mesej... but but but... baca ja mesej tu... HAAAAAA ,, tuuu diaaa... agak TERlompat+TERexcited jgk laaa sebab dia yg send mesej ! awwwwww.... SEDETIK BAHAGIA la i ... and and my besties, wanie & taty pun mcm happy jgk la utk kwn depa yg ni ... heee..TQ wanie & taty sebab sudi jgk hampa dengaq problem aku yg xtaqa mana pun... :) ... tapi... jangan disangka bahagia i ni bertahan lama sebab....*jengjengjeng*.. haaaa,, yg tu biaq rahsia kami la nohhhh... but but but... dalam 1 a.m ++ tadi.. kami dah TERBAIK semula ! whoaaaaa... ALHAMDULILLAH ! hope lepaih ni awak(ALHAFIZ) & saya(safwani) buat perangai matang sikit la naaa ? tak payah nak pulun bergaduh ! haha:P
___________________________________________________________________
=pstttttt... mood la ni gila gila homesick ! *pulun..mcm rumah tu jauh sgt kan* haha:P btw, next week i balik ! wowwwww.. excited sangat2 ! =
= oitttt soulmate,, next week awak study week kan ?? haaaaa.. xreti2 nak balik kedah kaaa ? seminggu kot... balik la okay ? plizzzzzz ??? >,< =

No comments: